Маркевич не знав про трансфер Бойка

Поділитися
Маркевич не знав про трансфер Бойка Маркевичу говорили, що Бойко залишиться © ФК Днепр
Головний тренер "Дніпра" заявив, що все вирішили без нього.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич заявив, що не знав про перехід голкіпера Дениса Бойка в "Бешикташ". За словами Маркевича, ще три дні тому воротар нікуди не йшов.

"Я думав, що він залишиться. Без мене вирішили. Це у керівництва треба питати. Як мені сказали, з літа будемо робити нову команду. Так сказав генеральний директор зі слів президента. Але якщо ми робимо нову команду, то таких гравців не повинні відпускати.

Все вирішувалося за один день. Три дні тому він нікуди не їхав, я знав, що він залишається. Тепер вже все, приїхали агенти і всі умови обговорили. Я, як головний тренер, взагалі нічого не знав. Мені навіть не стали говорити про це. Я питав щодо Бойка, мені сказали, що він не йде, так сказав генеральний директор. Виявляється, він пішов. Тепер не знаю, як будуть розвиватися події по Дугласу", - підкреслив Маркевич в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

Відзначимо, що офіційний сайт "Дніпра" вже оголосив про трансфер Бойка в "Бешикташ", повідомивши, що клуби досягли домовленості. Але підпис під особистим контрактом воротар ще не поставив.

Нагадаємо, Бойко вирушив до Стамбула вчора, 20 січня, а сьогодні повинен пройти медобстеження.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі