Бойко прилетів на медогляд в "Бешикташ"

Поділитися
Бойко прилетів на медогляд в "Бешикташ" Бойко близький до контракту з "Бешикташем" © ФК Днепр
Воротар "Дніпра" знаходиться в кроці від переїзду в Туреччину.

Воротар "Дніпра" Денис Бойко сьогодні, 20 січня, прилетів в Стамбул для проходження медогляду в "Бешикташі", а офіційна сторінка турецького клубу в Twitter опубліковала фото футболіста в аеропорту.

За даними джерела, турецький клуб переконав "Дніпро" провести трансфер, а найближчим часом з українським футболістом буде укладено контракт. Турецькі ЗМІ раніше повідомляли, що Бойко поставить підпис під контрактом на 3,5 роки, а сума операції складе 3,3 мільйона євро.

twitter.com

Агент гравця Вадим Шаблій днями підтвердив переговори з клубом з європейського чемпіонату і спростував офіційну пропозицію по Бойко з боку київського "Динамо". Сам Денис заявив турецькій пресі про своє бажання перейти в "Бешикташ", підкресливши, що все залежить від переговорів на рівні клубів.

Нагадаємо, що близький до відходу з "Дніпра" і бразильський захисник Дуглас, в послугах якого також зацікавлені "Бешикташ" і "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі