"Повинні перемогти завтра": Ребров поділився очікуваннями від матчу з Бельгією на Євро-2024

Поділитися
Сергій Ребров © EPA-EFE/Piotr Nowak POLAND OUT
Тренер зазначив, що команда здатна здобути потрібний результат.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував майбутній матч проти Бельгії у третьому турі групового етапу Євро-2024.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу Україна – Бельгія.

Фахівця цитує УАФ.

"Це дуже сильний суперник, перед стартом нашої групи всі розуміли, що бельгійці – фаворити. Але на цьому турнірі все можливо, можна пригадати їхній матч зі Словаччиною. Звичайно, це дуже сильна команда. Ми повинні поважати опонентів, але й думати про свою гру. Дуже важливо для нас зберігати концентрацію. Ми повинні перемогти завтра.

Треба знайти баланс, я завжди про це говорю. У нас немає гравців, які лише обороняються чи атакують. Важливо, щоб усі розуміли свою роль, допомагали один одному на полі. Дуже важливо, як ми й суперники розпочнемо матч. Завтра потрібно виходити з тим настроєм, з яким ми закінчували гру зі Словаччиною. У другому таймі ми додали в інтенсивності гри та, вважаю, перемогли заслужено.

Звичайно, ми розуміємо, за яких обставин пройдемо далі. Але дуже важливо думати про перемогу. Я не знаю, що думають бельгійці, як вони будуть грати. Ми намагаємося підготувати своїх футболістів до будь-яких сценаріїв", – сказав Ребров.

Поєдинок групи E пройде у німецькому Штутгарті на стадіоні "МХП-Арена". Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

Раніше букмекери оцінили шанси України на вихід у плей-оф Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі