Вирішальний матч України проти Бельгії: що потрібно команді Реброва для виходу в плей-оф Євро-2024

Поділитися
Вирішальний матч України проти Бельгії: що потрібно команді Реброва для виходу в плей-оф Євро-2024 © EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
Українці зберігають непогані шанси на вихід із групи.

26 червня збірна України проведе вирішальний матч третього туру групового етапу Євро-2024 проти Бельгії. Стартовий свисток пролунає о 19.00.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція Україна – Бельгія.

У другому матчі групи E водночас зіграють Румунія та Словаччина. Ситуація у квартеті перед заключним туром виглядає так:

У плей-оф з кожної з шести груп гарантовано вийдуть по дві збірні, які посядуть перше і друге місця, а також чотири найкращі команди, які посіли треті місця. У команди Сергія Реброва є шанси як посісти перше місце, так і стати четвертими. Існує велика кількість сценаріїв розвитку подій.

Україна переможе Бельгію

У такому разі українська збірна гарантує собі перше або друге місце у групі. Лідерство можливе, якщо Словаччина не програє Румунії. Навіть перемога словаків залишить їх на другому місці за рівності очок з Україною, оскільки команда Реброва виграла очний поєдинок з рахунком 2:1.

Якщо Румунія обіграє Словаччину, то саме підопічні Едуарда Йорданеску стануть першими, а українці – другими. Румуни виграли очний матч в України з рахунком 3:0.

Україна та Бельгія зіграють внічию

Цей результат дозволить українцям у кращому разі стати другим, оскільки у Бельгії буде краща різниця забитих та пропущених голів.

Якщо в паралельному матчі румуни та словаки не визначать переможця, то у всіх команд у групі буде по чотири очки, але українці опиняться на останньому місці та вилетять з турніру.

Україна програє Бельгії

У такому разі рятівною для команди Сергія Реброва може бути перемога Румунії над Словаччиною. Це дозволить українцям посісти третє місце у групі та мати шанси пробитися у плей-оф у четвірці найкращих команд з цієї позиції у квартетах. Наша збірна за рівності очок зі словаками випередить їх завдяки перемозі в очному матчі.

Нічия або перемога Словаччини гарантовано залишить українську збірну за бортом турніру.

Варто зазначити, що шанси вийти у плей-оф з третього місця залежатимуть від ситуації за підсумками матчів третього туру в інших групах.

Раніше повідомлялося про те, що гол Яремчука увійшов до четвірки найкращих за підсумками другого туру Євро-2024.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі