Луческу вважає, що "Шахтар" заслужив на те, щоб обіграти "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Луческу вважає, що "Шахтар" заслужив на те, щоб обіграти "Манчестер Юнайтед"
Напередодні вирішального для української команди поєдинку у Лізі Чемпіонів-2013/14 англійці програли у двох домашніх матчах поспіль, і готові нарешті потішити своїх уболівальників. Втім, підопічні Мірчі Луческу іншої думки.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його команда заслужила на перемогу над лідером групи А Ліги Чемпіонів. Напередодні вирішального матчу українці налаштовані здобути необхідні для виходу в 1/8 фіналу залікові пункти.

"Манчестер" буде робити все можливе, щоб домогтися позитивного результату. Ми у свою чергу теж хочемо виграти, щоб гарантувати місце у плей-офф. Впевнений, ми на це заслуговуємо. У матчах із "Байєром", і з "Манчестером" ми повинні були домагатися перемог, адже ми більше створювали", - пояснив свою позицію Луческу.

ТАКОЖ: Луческу готовий переграти "Манчестер Юнайтед" і вийти у плей-офф Ліги Чемпіонів

Наставник "гірників" зазначив, що під час поєдинку у Манчестері ніхто з "Шахтаря" не буде грати, оглядаючись на матч в Сан-Себастьяні, де німецький "Байєр" зустрінеться з місцевим "Реал Сосьєдадом" і може перешкодити українцям вийти в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

"Ніхто з гравців не буде думати про події у Сан-Себастьяні. Головне - підійти максимально підготовленими до матчу з МЮ. Окрім минулого сезону, коли був настрій на виїзд, ми обігравали "Барселону" в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів. Не думаю, що футболісти будуть тримати в голові думки про відпочинок і про матчі в Іспанії", - зазначив румунський фахівець.

Нагадаємо, що після п'яти турів у групі А "Шахтар" посідає друге місце з 8 очками, відстаючи від МЮ на 3 залікових пункти. При цьому в активі "Байєра" (7 балів), і в разі невдачі донеччан, "аптекарі" вийдуть в 1/8 фіналу, адже у "Байєра" є перевага над українцями за особистими зустрічами.

Луческу зробив акцент на тому, що невдалі результати "Манчестер Юнайтед" в чемпіонаті англійської Прем'єр-ліги ніяким чином не можуть вплинути на настрій "Червоних дияволів" у Лізі Чемпіонів.

"Два тижні тому манкуніанці обіграли "Байєр" з рахунком 5:0. Це різні змагання, які не можна порівнювати. Одна справа - Ліга чемпіонів, інша - чемпіонат Англії, в якому всі команди ідеально знають один одного, знають, як грати один проти одного. Тому результати і виходять часом несподіваними", - пояснив Луческу невдачі МЮ.

Нагадаємо, що матч "Манчестер Юнайтед" - "Шахтар" відбудеться 10 грудня о 21:45 на стадіоні "Олд Траффорд" в Манчестері. !zn

Читайте також:

Прем'єр-ліга: у сезоні-2014/15 в чемпіонаті залишиться 16 команд

Ще одна команда з Донецька готується виступати в Прем'єр-лізі

Мессі, Роналду і Рібері поборються за "Золотий М'яч" на фініші голосування

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі