Луческу вперше за довгі роки відмовився коментувати невдачі "Шахтаря"

Поділитися
Луческу вперше за довгі роки відмовився коментувати невдачі "Шахтаря" Після втраченої перемоги наставник "Шахтаря" Мірча Луческу був роздратований
Прийшовши на післяматчеву прес-конференцію головний тренер "Шахтаря", який на останніх хвилинах матчу втратив перемогу над "Порту", обмежився лише кількома фразами в своїй промові.

Мірча Луческу вперше за довгі роки відмовився коментувати невдачу "Шахтаря" на післяматчевій прес-конференції: упустивши перемогу над "Порту" в домашньому поєдинку Ліги Чемпіонів на останніх секундах (2:2), "гірники" виявилися на третьому місці в турнірній таблиці.

Прийшовши на післяматчеву прес-конференцію головний тренер "Шахтаря"обмежився лише кількома фразами у своїй промові.

"Я не хочу дуже багато говорити. Було вже стільки ейфорії і радості, і в кінці отримати два голи - це не дуже добре", - зазначив Луческу.

Журналісти спробували-було розговорити Містера, але питання про тактику замін на останніх хвилинах поєдинку залишився без відповіді.

"Не хочу говорити, вибачте", - сказав, як відрізав Луческу.

Читайте також: Даріо Срна вважає нинішній "Шахтар" найсильнішим за останні 10 років

Зазначимо, що тренер "Шахтаря" завжди відрізнявся лояльним ставленням до журналістів і постійно давав розгорнуті прес-конференції. Ні великі проигрышы у Лізі Чемпіонів, ні несподівані поразки в українському чемпіонаті ніколи не зупиняли румунського фахівця, і він докладно аналізував помилки підопічних і свої промахи.

Нагадаємо, що "Шахтар" вів у рахунку в матчі з "Порту" 2:0 після влучних ударів бразильців Алекса Тейшейри і Бернарда, проте спочатку пропустив з пенальті на 89-й хвилині, а потім на 4-й доданій арбітром хвилині помилилися в обороні і пропустили вдруге. Обидва голи записав на свій рахунок гравець збірної Колумбії Джексон Мартінес, який вийшов на заміну в кінці двобою.

Раніше повідомлялося, що Мірча Луческу завдяки хорошій підтримці у Львові вважає "Шахтар" командою всієї України, а не тільки Донбасу. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі