Луческу вважає, що "Шахтар" - команда всієї України, а не тільки Донбасу

Поділитися
Луческу вважає, що "Шахтар" - команда всієї України, а не тільки Донбасу Гравцям "Шахтаря" забезпечена хороша підтримку у Львові
30 вересня донецький "Шахтар" зіграє у Львові перший в сезоні домашній єврокубковий матч. На стадіоні очікується аншлаг.

Румунський фахівець Мірча Луческу впевнений, що його "Шахтар" - команда всієї України, а не тільки Донбасу.

Подібну думку наставник "гірників" висловив на прес-конференції напередодні поєдинку 2-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів проти португальського "Порту".

За попередньою інформацією на першому у лігочемпіонівському матчі у Львові очікується аншлаг.

"Ми дуже задоволені, що приїхали у Львів. Напевно, правий був наш президент, коли говорив, що "Шахтар" - українська команда, а не тільки клуб Донбасу", - сказав тренер.

Читайте також: "Арена Львів" готова до історичного матчу в Лізі Чемпіонів

"Підтвердження тому - всі квитки продані, і завтра буде аншлаг. Зрозуміло, "Шахтар" - це команда всієї країни, всієї України. І я впевнений, що підтримка тут буде не гірше, а на тому ж рівні, на якому завжди була в Лізі Чемпіонів у Донецьку. Ми дуже задоволені, що обрали саме Львів для наших ігор в Лізі чемпіонів: тут дуже гарний стадіон і дуже гарне поле, тут живуть доброзичливі люди, це історичний та туристичний місто. Якщо говорити коротше, то у Львові ідеальна атмосфера, щоб проводити Лігу Чемпіонів".

Нагадаємо, що "Шахтар" прийняв рішення проводити матчі Ліги Чемпіонів у Львові ще липні, після того, як УЄФА не дозволила грати єврокубки в Харкові, а Луческу сподобався місцевий стадіон, на якому його команда виграла Суперкубок України.

Зазначимо, що "Порту" у першому турі Ліги розгромив білоруський БАТЕ 6:0. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі