Луческу назвав несподівану поразку від "Вікторії" хорошим уроком для його команди

Поділитися
Луческу назвав несподівану поразку від "Вікторії" хорошим уроком для його команди
Головний тренер "Шахтаря" зазначив, що однією з причин невдач у протистоянні з чеським клубом може бути розслабленість його підопічних.

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що, програвши двоматчеву дуель чеській "Вікторії" в 1/16 фіналу Ліги Європи, його футболісти отримали хороший урок.

"Складно аналізувати таку гру. Мати 18 кутових, 30 ударів у бік воріт, м'яч котиться по лінії...і програти після двох рикошетів...На такому рівні складно знайти такі матчі, коли одна команда володіє повною перевагою, а друга завдає два удари у ствір і проходить далі. Це урок для всіх нас", - вважає Містер.

Нагадаємо, що "Шахтар" програв "Вікторії" на "Донбас-Арені" 1:2, пропустивши два голи протягом чотирьох хвилин ігрового відрізку в першому таймі.

Луческу зазначив, що "гірникам" протистояла сильна й дисциплінована команда. Тим не менш, цей факт не вплинув на його підопічних, які вийшли на домашній матч занадто розслабленими.

"Занадто просто було б говорити про везіння чи невезіння. Сьогодні до пропущених голів призвела відсутність концентрації та неуважність. Ми могли пропустити два голи, але зобов'язані були забивати, напевно, сім. Напевно, були занадто розслаблені і незібрані у завершальній стадії", - припустив румунський фахівець.

Зазначимо, що за весь матч донеччани подали 17 кутових і завдали 10 ударів по воротам суперника, але при цьому лише Луїс Адріану зумів скоротити розрив у рахунку - за кілька хвилин до фінального свистка.

Нагадаємо, що "Шахтар", як і в минулому сезоні, вилетів з єврокубків на стадії першого раунду плей-офф. !zn

Читайте також:

Сенсаційна чеська "Вікторія" зустрінеться в 1/8 фіналу ЛЄ з кривдниками "Чорноморця"

В "Шахтарі" готувалися виграти Лігу Європи

Зіркові нападники "Реала" забили по два голи "Шальке" у виїзному матчі 1/8 фіналу ЛЧ

Старт весняної частини чемпіонату Прем'єр-ліги відкладено на невизначений термін

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі