Луческу на старті Ліги Чемпіонів влаштує і нічия, футболісти думають тільки про перемогу

Поділитися
Луческу на старті Ліги Чемпіонів влаштує і нічия, футболісти думають тільки про перемогу Мірча Луческу вважає, що нічия буде непоганим результатом
17 вересня "Шахтар" на виїзді проведе нелегкий поєдинок з однією з найкращих команд чемпіонату Іспанії. Головний тренер "гірників" вважає, що стратегічно його колектив може влаштувати і нічия.

Головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу влаштує і нічийний результат стартового поєдинку групового турніру Ліги Чемпіонів проти іспанського "Атлетика".

Як стверджує наставник "гірників", команда з Країни Басків змусила рахуватися з собою грандів іспанського футболу, тому в стратегічному плані навіть одне очко, увезенное з поїздки може вважатися хорошим результатом.

"Якщо врахувати рівень обох команд, то нічия не надто поганий результат. Але, звичайно, ми будемо намагатися перемогти в цьому матчі і розуміємо, що "Атлетик" теж буде прагнути взяти три очки", - зазначив Луческу на передматчевій прес-конференції.

Читайте також: Завжди молодий Джеррард врятував "Ліверпуль" від ганьби у матчі з новачком Ліги Чемпіонів

Втім, футболісти "Шахтаря" обіцяють боротися за перемогу, незважаючи ні на що. Принаймні, так стверджує кращий бомбардир донеччан Олександр Гладкий. А капітан Даріо Срна і зовсім каже, що зараз на його команді лежить велика відповідальність, адже футболісти повинні зіграти і за Донбас, і за Донецьк, і всіх вболівальників в Україні.

Нагадаємо також, що крім "Атлетика" українці зіграють у групі Н з португальським "Порту" і білоруським БАТЕ.

Раніше повідомлялося, що головний фаворит Ліги Чемпіонів мадридський "Реал" здобув впевнену перемогу в першому турі, розгромивши "Базель" 5:1 на домашньому стадіоні. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі