Луческу хотіли б бачити на чолі збірної Румунії, але не можуть подужати його зарплату

Поділитися
Луческу хотіли б бачити на чолі збірної Румунії, але не можуть подужати його зарплату Мірча Луческу вже давно не працював у рідній Румунії
Мірча Луческу довгий час вагався щодо своїх перспектив у "Шахтарі". Незважаючи на те, що в результаті румунський фахівець погодився продовжити роботу в Україні, в Європі як і раніше готові запропонувати йому нове місце.

Головного тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу хотіли б бачити на чолі збірної Румунії, однак поки в місцевій федерації не можуть осилити зарплатні апетити свого співвітчизника.

Не так давно покинув пост головного тренера румунської команди покинув Віктор Піцурке, і в пресі відразу ж звернули внинимание на кандидатуру нинішнього наставника "гірників", який кілька місяців тому заявив, що шкодує про своє рішення залишитися працювати в Україні.

Румунська преса повідомляє, що з Луческу вже провели попередні переговори, однак на їх успіх мало хто розраховує.

Читайте також: "Шахтар" зумів перервати серію невдач, розгромивши "Волинь"


"Це була, швидше, ознайомча бесіда, ніж пропозиція. Ми прекрасно розуміє, що практично нереально забрати Мірчу з "Шахтаря", - зазначило джерело у федерації футболу Румунії.

Першопричиною такої ситуації є висока зарплата Мірчі Луческу в "Шахтарі". Вона, за інформацією румунських колег, становить 3,5 млн. євро в рік. Втім, деяка надія у босів федерації все ж залишається.

"Бути може, існує тільки один варіант для Мірчі у збірній. Якщо федерація погодиться на суміщення посад Луческу в національній команді і "Шахтарі". Такий варіант, можливо, змусив би Мірчу подумати", - наводять ЗМІ слова неназваного близького друга головного тренера "гірників".

Додамо, що збірна Румунії досить вдало розпочала відбірковий турнір Євро-2016, вигравши два матчі з трьох, і одного разу зігравши внічию. При цьому дві перемоги румуни здобули на виїзді.

Раніше повідомлялося, що Мірча Луческу назвав "Шахтар" командою всієї України, а не тільки Донбасу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі