Луческу буде звільнений, якщо "Динамо" програє "Шахтарю" – ЗМІ

Поділитися
Луческу буде звільнений, якщо © ФК Динамо
Румун може залишити київський клуб.

Головного тренера київського "Динамо" Мірча Луческу буде відправлено у відставку у разі поразки команди від донецького "Шахтаря" у матчі 13-го туру УПЛ, повідомив відомий український журналіст Ігор Циганик.

"Думаю, якщо команда програє "Шахтарю", то зміни будуть миттєві. Ніхто не терпітиме, чекатиме і даватиме шанс тренеру, який влітку може піти. Це безперспективно. Хто може бути на заміну? Перший кандидат – Шовковський. Але є питання, що зараз Шовковський працює у штабі Луческу.

Є варіант із Костюком. Звичайно, рішення ухвалюватиме Суркіс. Але воно, найімовірніше, буде лише якщо команда програє. Якщо команда з непоганим футболом зіграє внічию або навіть виграє, то Луческу, звісно, працюватиме далі", – сказав Циганик.

Луческу очолює "Динамо" із 2020 року. З київською командою румун завоював чемпіонство та кубок України, а минулого сезону "Динамо" посіло четверте місце в УПЛ.

У травні 78-річний Мірча Луческу успішно переніс операцію на нозі через коксартроз.

Цього сезону "Динамо" не зуміло пробитися до групи єврокубків, а також вилетіло з Кубка України, а в чемпіонаті України йде в середині турнірної таблиці, маючи кілька матчів у запасі. Поєдинок "Динамо" – "Шахтар" пройде 3 листопада у Києві.

Раніше Луческу прокоментував чутки про свою можливу відставку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі