"У Києві буваю лише на іграх": Луческу розповів, як руководить "Динамо" під час війни

Поділитися
© ФК Динамо
Румун живе за містом.

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу в інтерв'ю румунському виданню Gazeta Sporturilor розповів, як руководить "Динамо" час війни в Україні.

"Важко... Дуже важко. Я продовжую жити на клубній базі "Динамо" за містом, ми тренуємося, але матчі, як і раніше, проходять без глядачів... Чи зупинився я в Києві? Ні, кілометрів 20-30 за містом. У Києві я буваю лише на іграх та по якимось справах.

Тяжка ситуація, але я не міг розвернутися і піти. У мене був контракт – це по-перше. А по-друге, мені дуже не хотілося проявити слабкість і не хотілося, щоб про мене думали, що я здався. Тому я залишився допомагати клубу, був чесним із київським "Динамо", - сказав Луческу.

Луческу очолює "Динамо" із 2020 року. З київською командою румун завоював чемпіонство та кубок України, а минулого сезону "Динамо" посіло четверте місце в УПЛ.

У травні 78-річний Мірча Луческу успішно переніс операцію на нозі через коксартроз.

У нинішньому сезоні "Динамо" не зуміло пробитися до групи єврокубків, а також вилетіло з Кубка України, а в чемпіонаті України йде в середині турнірної таблиці, маючи кілька матчів у запасі.

Раніше Луческу прокоментував чутки про свою можливу відставку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі