Ломаченко розповів, чому погодився на бій з Накатані

Поділитися
Ломаченко розповів, чому погодився на бій з Накатані Бій пройде вже 27 червня © Boxingscene
Українець проведе бій проти японського боксера.

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (14-2, 10 КО) прокоментував майбутній поєдинок з японцем Масайоші Накатані (19-1, 13 КО).

"На цей бій мене надихнув той факт, що я втратив всі свої титули. Мені потрібно починати з нуля, і я хотів зустрітися з топ-претендентом. Я не хотів битися зі зручним опонентом. Цей хлопець дав дуже важкий бій Теофімо Лопесу, і я добре підготувався до цього виклику.

Він сильний, дуже високий і довгорукий. У нього є досвід на топовом рівні, і він показав це в конкурентному бою з Лопесом і тим, як переміг Вердехо. Це ідеальний виклик для мене. Я завжди був націлений на те, щоб зустрічатися з опонентами найвищого рівня", - наводить слова Ломаченка Boxing Scene.

Бій Ломаченко - Накатані відбудеться в ніч з 26 на 27 червня в Лас-Вегасі. Нагадаємо, в своєму останньому поєдинку 18 жовтня минулого року в Лас-Вегасі Ломаченко одноголосним рішенням суддів програв Теофімо Лопесу (119-109, 117-111, 116-112).

Василь втратив свої пояси WBA Super, WBC Franchise і WBO. Лопес став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі. У 2019 му році Накатані програв Лопесу одноголосним рішенням суддів.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на наступний бій Ломаченко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі