Ломаченко переміг Накатані технічним нокаутом

Відео
Поділитися
Ломаченко переміг Накатані технічним нокаутом Ломаченко не зазнав труднощів проти японця © Boxingscene
Український боксер здобув впевнену перемогу.

В ніч з 26 на 27 червня в американському Лас-Вегасі колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко провів бій з японцем Масайоші Накатані.

Вже в першому раунді Ломаченко отримав розсічення після зіткнення головами з суперником, але це не заважало йому демонструвати повну перевагу на рингу.

Накатані не допомогли довгі руки і перевага в зрості - атаки японця не досягали мети, а майстерні удари Василя регулярно завершувалися точними влучаннями.

Вже в п'ятому раунді Ломаченко відправив суперника в нокдаун, після чого японець зумів встати, але здійснювати реальний опір українцеві вже не міг. Василь мінімально зменшив темп і довів справу до технічного нокауту - після ряду успішних атак Ломаченка рефері зупинив побиття в дев'ятому раунді.

Відео розв'язки бою

 

Цим успіхом українець перекрив поразку від Теофімо Лопеса, яка відбулася в жовтні минулого року. Тоді Ломаченко поступився рішенням суддів і втратив всі свої чемпіонські титули. На рахунку Василя тепер 15 перемог (11 - нокаутом) при двох поразках. Накатані зазнав другої поразки при 19 перемогах (13 - нокаутом).

Раніше повідомлялося про те, що промоутер назвав дату наступного бою Олександра Усика.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі