Ломаченко опублікував у Instagram відео на підтримку УПЦ МП

Поділитися
Ломаченко опублікував у Instagram відео на підтримку УПЦ МП Instagram Ломаченка недоступний для користувачів з України © Boxingscene
Український боксер продовжує ділитися з користувачами соцмережі проросійським контентом.

Український ексчемпіон світу з боксу в трьох дивізіонах Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) опублікував черговий пост в Instagram із підтримкою УПЦ МП.

На сторінці спортсмена з'явилася публікація із відео "Союзу православних журналістів". Ролик називається "Знищення УПЦ як технологія знищення України".

"Не все те, що замислюють люди, можуть уже й зробити, але тільки те, що пропускається їм від Бога", – підписав ролик боксер.

Матеріал наповнений російською пропагандою про те, що уряд України нібито намагається знищити церкву та "ламає через коліно мільйони своїх співгромадян". В описі до ролика на YouTube зазначено, що "Україна рухається в прірву".

Варто зазначити, що з кінця січня сторінка Ломаченка до Instagram стала недоступною для користувачів з України.

Нагадаємо, Василь Ломаченко раніше неодноразово публікував у Instagram пости, присвячені УПЦ МП, серед яких фото митрополита Лонгіна (Андрія Коваленка), який відзначився антиукраїнськими висловлюваннями та поширенням наративів російської пропаганди.

Зокрема, у своїй проповіді Лонгін говорить про те, що "українська держава розпочала війну проти Бога, проти церкви Господньої та проти українського народу".

Раніше повідомлялося про те, що Рух ЧЕСНО вніс Ломаченка до переліку державних зрадників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі