Ломаченко назвав ім'я свого найкращого спаринг-партнера

Поділитися
Ломаченко назвав ім'я свого найкращого спаринг-партнера Ломаченко вважає Митрофанова найкращим спаринг-партнером © lomachenko.com
Ним виявився українець.

Український чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) назвав спаринг-партнера, від якого пропустив найбільше ударів.

"Найкращий спаринг-партнер? Дмитро Митрофанов. Я часто з ним спарингував перед своїми другими Олімпійськими іграми. Він боксував у ваговій категорії до 75 кг, а я – до 60 кг. Я ніколи не пропускав стільки ударів, скільки у спарингах з ним. Хоч він і був важчий за мене - це не аргумент", – сказав Ломаченко.

Нагадаємо, наступний бій Ломаченко проведе проти Хорхе Лінареса 12 травня в Нью-Йорку. У цьому поєдинку українець має можливість стати чемпіоном світу в третій ваговій категорії, адже на кону стоятиме пояс венесуельця.

Зазначимо, що для Василя Ломаченка бій з Хорхе Линаресом, який не програє на профі-рингу з 2012 року, стане дебютним у легкій вазі.

28-річний Митрофанов в аматорах ставав бронзовим призером чемпіонату Європи-2011, вигравав Універсіаду-2013, а також двічі ставав чемпіоном України. У Всесвітній серії боксу боксер захищав кольори "Українських отаманів", а також "Мехіко-Сіті Геррерос".

На професійному рингу українець встиг провести два бої, в яких здобув перемоги.

Раніше повідомлялося про те, що WBA підготує спеціальний пояс до бою Ломаченко – Лінарес.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі