Ломаченко назвав бій проти Лінареса "найважчим в кар'єрі"

Поділитися
Ломаченко назвав бій проти Лінареса "найважчим в кар'єрі" Бій відбудеться 12 травня © lomachenko.com
Українець готується до поєдинку.

Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) назвав володаря поясу WBA в легкій вазі Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО) своїм самим складним опонентом в кар'єрі.

"Лінарес дуже швидкий і у нього хороші руки, захист, удар і боксерський розум. Він дуже хороший спортсмен. Думаю, це буде мій найскладніший бій у кар'єрі. Думаю, що виграти третій титул за 13 поєдинків – це дуже швидко", - повідомив Ломаченко.

Нагадаємо, бій проти Лінареса Ломаченко проведе 12 травня в Нью-Йорку. У цьому поєдинку українець має можливість стати чемпіоном світу в третій ваговій категорії, адже на кону стоятиме пояс венесуельця.

Зазначимо, що для Василя Ломаченка бій з Хорхе Линаресом, який не програє на профі-рингу з 2012 року, стане дебютним у легкій вазі.

Василь Ломаченко у 2017 році послідовно розібрався з Джейсоном Сосою і Мігелем Марріагой, а в грудні здобув найбільшу перемогу на профі-рингу, достроково зупинивши небитого дворазового чемпіона світу Гільєрмо Рігондо.

Раніше повідомлялося про те, що WBA підготує спеціальний пояс до бою Ломаченко – Лінарес.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі