Ломаченко мріє залишити слід в історії світового боксу

Поділитися
Ломаченко мріє залишити слід в історії світового боксу Ломаченко був здивований тим, що його суперники відмовлялися продовжувати бій © XSport.ua
Українець готовий битися з найсильнішими боксерами світу.

Український чемпіон світу у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) поділився думкою про своїх останніх суперників і розповів про свою підготовку.

"Я дуже сильно здивований, що мої чотири останні суперника здалися. Моє перше велике здивування було в бою з Уолтерсом. Я б ніколи не подумав, що він це зробить. Перед боєм він говорив багато, надсилав фотографії з індичкою і моєю головою. Говорив, що він воїн. Знаєте, перед боєм я роздумую про такий результат бою, але не ставлю перед собою таку мету. Чи здасться Лінарес? Не знаю, подивимося.

Я бачив кілька поєдинків Лінареса. Його останній бій з Гестою і його поєдинок з Люком Кемпбеллом. Перед кожним поєдинком я вивчаю свого опонента. Тому що ти бачиш його відео, виходиш спарингувати і намагаєшся напрацювати те, що ти покажеш проти нього в ринзі. Потім ти виходиш в ринг, починаєш бій і знаєш, що станеться. Ти знаєш, бо вже місяць тому все це бачив.

Для мене завоювати пояс у третьому вазі - це дуже важливо. Мені подобаються виклики і великі імена. Я хочу здійснити мою мрію - потрапити в історію.

Я встаю о п'ятій ранку, потім їжджу на велосипеді. Після цього постійно повертаюся додому, знов лягаю спати, встаю, снідаю і йду на друге тренування. Мені не подобається вставати о п'ятій ранку, але я вірю, що роблю це тільки для себе. Вся команда прокидається разом зі мною", - заявив український боксер в коментарі EsNews.

Бій Ломаченка проти Хорхе Лінареса відбудеться 12 травня в Нью-Йорку. На кону поєдинку стоятиме пояс WBA у легкій вазі, який належить венесуельцеві.

Раніше Василь Ломаченко подарував Кріштіану Роналду боксерські рукавички.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі