Ліга чемпіонів: "Баварія" повторно обіграла ПСЖ, "Мілан" пройшов "Тоттенхем"

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Баварія" вибила ПСЖ © FC Bayern Munich
Команди проведуть поєдинки-відповіді у своїх парах.

У середу, 8 березня, в рамках 1/8 фіналу плей-офф Ліги чемпіонів пройшли матчі-відповіді у двох парах - "Баварія" грав із "Парі Сен-Жермен" у Мюнхені, а "Тоттенхем" у Лондоні зустрічався з "Міланом".

Результати матчів дня

Парижани активно розпочали матч, намагаючись відіграти відставання у рахунку, проте "Баварії" вдавалося справлятися з активністю Мбаппе та Мессі. В одному з епізодів гравець ПСЖ пробивав уже по порожнім воротам, але де Лігт встиг підстрахувати воротаря Зоммера.

Після перерви мюнхенці поступово перехопили ініціативу і досягли свого. На 61-й хвилині Верратті під пресингом втратив м'яч, Горецка віддав пас на Шупо-Мотінга, а форварду "Баварії" залишалося не схибити з кількох метрів.

Крапку на 89-й хвилині ударом у дальній кут поставив Гнабрі. ПСЖ вшосте в останніх восьми розіграшах ЛЧ вилетів уже в 1/8 фіналу.

"Баварія" – ПСЖ – 2:0 (перший матч – 1:0)

Голи: Шупо-Мотінг, 61, Гнабрі, 89

"Баварія": Зоммер, Станішич, Упамекано, де Лігт, Коман (Гнабрі, 86), Кімміх, Горецка, Девіс, Мусіала (Мане, 82), Мюллер (Канселу, 86), Шупо-Мотінг (Сане, 68)

ПСЖ: Доннарумма, Данілу, Рамос, Маркіньйос (Мукіеле, 36, Бітшиабу, 46), Хакімі, Вітінья (Екітіке, 81), Верратті, Ф. Руїс (Заїр-Емрі, 76), Мендеш (Бернат, 82), Мессі, Мбаппе

Попередження: Хакімі

"Мілан" мав перевагу в один гол і зміг її утримати в Лондоні. Гра була рівною, а командам не вдалося реалізувати свої моменти.

Ситуація погіршилася для господарів поля на 77-й хвилині, коли Ромеро отримав другу жовту та залишив англійців у меншості. "Мілан" пробився до чвертьфіналу Ліги чемпіонів уперше за 11 років.

"Тоттенхем" – "Мілан" – 0:0 (перший матч – 0:1)

"Тоттенхем": Форстер, Ромеро, Ленгле, Б. Девіс, Емерсон (Рішарлісон, 70), Хейб'єрг, Скіпп, Перішич (Порро, 53), Кулушевскі (Санчес, 83), Сон, Кейн

"Мілан": Меньян, Калулу, Тіав, Томорі, Мессіас (Салемакерс, 56), Тоналі, Круніч, Ернандес, Діас (Беннасер, 81), Леау (Ребич, 89), Жиру (Орігі, 81)

Попередження: Ромеро, Ленгле, Конте, Скіпп – Тіав

Вилучення: Ромеро, 77 (друга жовта)

Нагадаємо, розіграш ЛЧ завершиться влітку. Фінальний матч турніру відбудеться 10 червня у Стамбулі.

Раніше повідомлялося про те, що визначились перші чвертьфіналісти Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі