Ліга Європи: результати матчів першого тура групового етапу

Поділитися
У четвер, 16 вересня, завершилися матчі першого тура групового етапу Ліги Європи. Українські клуби в своєму активі мають одну перемогу, нічию й поразку.
У четвер, 16 вересня, завершилися матчі першого тура групового етапу Ліги Європи. Українські клуби в своєму активі мають одну перемогу, нічию й поразку.У групі G грецький клуб "АЕК " обіграв з рахунком 3:1 сербський "Хайдук", а російський "Зеніт" у гостях обіграв бельгійський "Андерлехт" 1:3. У квартеті H швейцарський футбольний клуб "Янг Бойз" не зміг витримати натиску німецького "Штутгарту". Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь німців. Іспанський "Хетафе" виграв у данського "Оденсе" з рахунком 2:1. Ігри в групі I порадували українських уболівальників. Харківський "Металіст" обіграв з рахунком 0:5 угорський "Дебрецен", а нідерландський "ПСВ" розійшовся нічиєю з італійською "Сампдорією". У квартеті групи J львівські "Карпати" не змогли отримати перемогу в двобої з дортмундскою "Борусією". Матч закінчився з рахунком 3:4. В іншому двобої групи іспанська "Севілья" програла французькому "ПСЖ " з рахунком 0:1. У групі K італійський "Наполі" розійшовся з нідерландським "Утрехтом" нульовою нічиєю. У свою чергу англійський "Ліверпуль" упевнено обіграв румунський "Стяуа". У квартеті L святкували перемогу португальський "Порту" над австрійським "Рапідр Вн" із рахунком 3:0 і турецький "Бешикташ" над болгарським "ЦСКА Софія" 1:0. Раніше закінчилися матчі в інших группах. Зокрема, в групі Е київське "Динамо" зіграло внічию з білоруським "БАТЕ".
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі