Ліга чемпіонів: "Реал" розгромив "Ювентус", "Баварія" здобула вольову перемогу над "Севільєю"

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Реал" розгромив "Ювентус", "Баварія" здобула вольову перемогу над "Севільєю" Роналду оформив дубль © Real Madrid
Відбулись перші чвертьфінальні поєдинки турніру.

3 березня відбулися перші два матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в яких "Ювентус" приймав "Реал", а "Баварія" гостювала у "Севільї".

Мадридцям вдалося фактично вирішити долю путівки в півфінал вже в Турині. На 3-й хвилині Роналду ударом в дотик відправив м'яч у сітку воріт Буффона після пасу з флангу від Іско. Надалі іспанці частіше володіли ініціативою, але і у "Юве" були свої шанси для взяття воріт гостей, однак зробити цього так і не вдалося.

На 63-й хвилині оформив дубль Роналду. Португалець забив шедевральний м'яч у падінні через себе. Практично відразу туринці залишилися в меншості після видалення Дібали, а крапку поставив Марсело, який після пасу Роналду обійшов Буффона і відправив м'яч у сітку.

"Ювентус" - "Реал" - 0:3
Голи: Роналду, 3, 64, Марсело, 72

"Ювентус": Буффон, Де Шильо, Бардзальї, К'єлліні, Асамоа (Манджукіч, 69), Бентанкур, Хедіра (Куадрадо, 75), Коста (Матюіді, 69), Дібала, Алекс Сандро, Ігуаїн

"Реал": Навас, Карвахаль, Рамос, Варан, Марсело, Кроос, Каземіро, Модрич (Ковачич, 82), Іско (Асенсіо, 75), Бензема (Васкес, 59), Роналду

Попередження: Бентанкур, Дібала - Рамос, Ковачич

Видалення: Дібала, 66

"Баварія" пропустила першою на 32-й хвилині, коли Сарабія розстріляв Ульрайха після подачі Ескудеро. Мюнхенці відповіли ще до перерви: Рібері прострілював у штрафну, а Навас виставив ногу і зрізав м'яч у свої ворота.

В подальшому німці контролювали м'яч і ситуацію на полі, а перемогу гостям приніс Тіаго, який замкнув подачу Рібері на дальній стійці. В останні хвилини "Севілья" діяла першим номером, але створити проблеми "Баварії" так і не вдалося.

"Севілья" - "Баварія" - 1:2
Голи: Сарабіа, 32 - Навас, 37 (автогол), Тіаго, 68

"Севілья": Сорія, Навас, Кьяєр, Ленгле, Ескудеро, Нзонзі, Пісарро, Сарабіа, Васкес, Корреа (Рамірес, 78), Бен Йеддер (Мюріель, 80)

"Баварія": Ульрайх, Кімміх, Боатенг, Хуммельс, Бернат (Рафінья, 46), Відаль (Родрігес, 36), Хаві Мартінес, Тіаго, Мюллер, Левандовськи, Рібері (Роббен, 79)

Попередження: Корреа, Пісарро - Рібері, Бернат, Мюллер

Наприкінці березня УЄФА затвердив нові правила в регламентах Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі