Левандовський бере на себе відповідальність бути послом українців у світі - президент Польського футбольного союзу

Поділитися
Левандовський бере на себе відповідальність бути послом українців у світі - президент Польського футбольного союзу Левандовський підтримав Україну © Bild
Нападник "Баварії" активно підтримує Україну на фоні військового вторгнення Росії.

Президент Польського футбольного союзу Цезарій Кулеша відзначив позицію нападника збірної Польщі та мюнхенської "Баварії" Роберта Левандовського, який публічно підтримав Україну після початку військового вторгнення Росії.

"Роберт Левандовський - найкращий гравець світу, а разом з тим він чудово розуміє наших співвітчизників і знає, чим ми живемо кожного дня. І це, незважаючи на те, що він грає за кордоном у "Баварії". 

Таким чином, Роберт представляє все наше суспільство не лише на футбольному полі, де прославляє Польщу, але й бере на себе відповідальність бути послом українців у світі. Так само, як і поляки, які одразу з перших годин нападу на Україну почали допомагати нашим сусідам", - цитує Кулешу Tribuna.com.

Нагадаємо, збірна Польщі відмовилася грати з Росією після початку вторгнення РФ в Україну, а Левандовський неодноразово виступав на підтримку українського народу, у тому числі від імені клубів та футболістів Бундесліги.

Раніше Левандовський заявив про бажання покинути "Баварію".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі