Леонід Буряк не вірить у свою рідну команду у протистоянні з "Шахтарем"

Поділитися
Леонід Буряк не вірить у свою рідну команду у протистоянні з "Шахтарем" "Чорноморцю" буде складно і легко: у них мало хто вірить © detskiymir.vn.ua
Колишній футболіст і наставник "Чорноморця" сумнівається в тому, що його земляки обіграють донеччан у фіналі Кубка України.

Колишній головний тренер "Чорноморця", відомий футболіст команди 70-х Леонід Буряк не вірить в одеситів у фінальному поєдинку Кубка України, який відбудеться о 19:45 22 травня.

"В чудеса я не вірю - як би мені не хотілося", сьогодні шанси "Шахтаря" виглядають кращими", - зазначив Буряк у коментарі для "Спорт-Експрес в Україні".

"Сподіваюся "Шахтар" побачить гідного опонента в особі "Чорноморця". Обіграти донеччан буде складно - це сильна, збалансована і мотивована команда, яка є фаворитом цієї зустрічі. Головне - не втратити обличчя".

Нагадаємо, що місце у фіналі "Чорноморець" завоював завдяки перемоги у півфіналі над "Дніпром". Тоді одесити показали свої найкращі бійцівські якості. "Шахтар" впевнено здолав в 1/2 фіналу "Севастополь" 4:2.

Втім, Буряк вважає, що проти "Шахтаря" можна грати, інша справа, що для цього необхідно обрати правильну тактику.

"Летіти з шашками наголо не варто. Роман Григорчук повинен обрати особливу тактику проти "Шахтаря". Інше питання - як його підопічні зіграють у Харкові. Адже, по суті, "Чорноморець" - домашня команда".

Зазначимо, що Леонід Буряк - вихованець одеського "Чорноморця". Виступав за цю команду у 1971-72 роках, а в середині 90-х працював в Одесі в якості головного тренера.

Примітно, що "Чорноморець" став шостим колективом, з яким буде змагатися "Шахтар" у фіналі Кубка. До цього "гірники" грали з "Динамо", "Дніпром", ЦСКА, "Ворсклою" і донецьким "Металургом". "Чорноморець" же протистояв "Металісту" і "Таврії".

Втім, якщо для Мірчі Лучечку нинішній фінал вже 8-й, то для 48-річного Григорчука це перший матч такого рівня і напруження. Тим не менш, Григорчук вже перемагав у кубкових фіналах турнірів - двічі його попередня команда латвійський "Вентспілс" вигравала Кубок Латвії. !zn

Читайте також:

Суперкубок України знову розіграють в Одесі

Україна зіграє з Англією в Києві, а з Польщею - у Харкові

Румунські ЗМІ відправили Луческу в "Барселону"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі