Футболістам "Дніпра" соромно за поразку від "Чорноморця"

Поділитися
Футболістам "Дніпра" соромно за поразку від "Чорноморця" Одесити виявилися кращими за дніпропетровців © bigbord.net
Після програшу одеській команді і вильоту з 1/2 фіналу Кубка України, дніпропетровські футболісти зізналися, що самі винні у такому результаті.

Футболісти "Дніпра" були розчаровані поразкою від "Чорноморця" у півфінальному раунді Кубка України 1:2, яка не дала можливості дніпропетровському клубу зіграти у фіналі проти "Шахтаря".

"Ми вилетіли з Кубка, і нам соромно. В тому числі і мені особисто дуже соромно. Те, що ми сьогодні грали... це - ганьба", - критично прокоментував гру з одеситами нападник "Дніпра" Євген Селезньов в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

"Краще вже вилетіти в 1/16 фіналу, ніж дійти до півфіналу і тут зупинитися. Подвійно образливо. У нас потім були моменти, щоб забити і другий, і третій м'яч, але не змогли. Не знаю, чим це можна пояснити. Тільки своїм невмінням", - сказав Селезньов.

"Все було в наших руках, але за лічені хвилини все розгорнулося в інший бік. Були хороші моменти зрівняти, але, на жаль", - вважає капітан "Дніпра" Руслан Ротань.

"Як не крути, це був кубковий матч. Рахунок був на нашу користь. Хотілося якось потримати м'яч. У наші плани не входило, щоб "Чорноморець" зрівняв рахунок, а потім з безглуздого рикошету вони забили другий. Настрою ніякого немає. Але це футбол. Необхідно робити висновки".

Нагадаємо, що "Дніпро" відкрив рахунок на 6-й хвилині, коли Євген Коноплянка почав атаку, Роман Зозуля зробив простріл, а Матеус підставив ногу і м'яч опинився у воротах. Проте в середині другого тайму протягом 8 хвилин одесити двічі засмутили Дениса Шеліхова, який замінив травмованого Яна Лаштувку.

Втім, капітан дніпропетровців вважає, що в одному з найближчих матчів чемпіонату Прем'єр-ліги проти "Металіста" вони повинні зробити все можливе для перемоги, незважаючи на те, що практично втратили шанси завоювати медалі.

"Навіть якщо б ми пройшли у фінал, матч із "Металістом" був би принциповим. З цією командою у нас особливі відносини. Як би ми не виступали, треба виходити проти неї і битися за результат", - сказав Ротань.

Нагадаємо, що зустріч дніпропетровців і харків'ян відбудеться в рамках 29-го туру 19 травня в Харкові. !zn

Читайте також:

"Металіст" використав помилки "Динамо" і вийшов на друге місце

"Шахтар" достроково завоював чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі