Райана Гіггза призначено граючим тренером "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Райана Гіггза призначено граючим тренером "Манчестер Юнайтед"
Райан Гіггз, окрім бездоганного виконання обов'язків футболіста, буде допомагати своїй рідній команді під час тренувального процесу.

39-річний півзахисник "Манчестер Юнайтед" Райан Гіггз, який нещодавно продовжив контракт із командою на один сезон, увійшов до тренерського штабу команди, інформує The Guardian. Таким чином, валлієць буде граючим тренером команди, допомагаючи новому наставнику команду Девіду Мойесу.

У даний момент Гіггз проходить курс лекцій, необхідних для отримання тренерської ліцензії категорії "Про".

Легендарний валлієць провів всю свою професійну кар'єру у "Манчестері", зігравши за "червоних дияволів" більше 900 матчів, будучи рекордсменом клубу за цим показником. Футболіст, який народився у столиці Уельсу Кардіффі вважається одним із вихованців Алекса Фергюсона, який керував МЮ більше 25 років і пішов у відставку у травні цього року. Шотландський тренер побудував свою непереможну команду багато в чому завдяки лідерським та ігровим якостям Гіггза.

На полі Гіггз завжди вирізнявся підвищеною працездатністю, будучи прекрасним розпасовщиком і диригентом атак МЮ. Будучи вже 39-річним футболістом у минулому, чемпіонському для МЮ сезоні валлієць виходив на поле 32 рази у всіх турнірах і забив 5 голів. Всього за свою кар'єру у червоній футболці клубу Гіггз засмучував суперників майже 170 разів.

У тренерському штабі МЮ Гіггз буде працювати разом зі своїм колишнім партнером з команди, захисником Філом Невіллом. Футболіст завершив кар'єру гравця в "Евертоні" - саме під керівництвом нинішнього шефа "Манчестера" Мойеса. Саме шотландець став ініціатором повернення Невілла, який зіграв за МЮ майже 400 матчів, в лави рідного колективу. !zn

Читайте також:

Слідом за Фергюсоном кар'єру у МЮ завершує легендарний півзахисник Пол Скоулз

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів

Найкращий футболіст Європи-2001 Майкл Оуен завершує кар'єру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі