Кріштіану Роналду вийшов у найкращі бомбардири Ліги Чемпіонів

Поділитися
Кріштіану Роналду вийшов у найкращі бомбардири Ліги Чемпіонів Кріштіану Роналду свій 76 гол у Лізі Чемпіонів забив головою © Real Madrid
Португалець вдруге в нинішньому сезоні забив гол, але його команда програла. Втім, це не завадило йому очолити гонку бомбардирів.

Нападник "Реала" Кріштіану Роналду, зрівнявши рахунок на 27-й хвилині першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з Ювентусом (1:2), став кращим бомбардиром турніру в історії.

Для португальця цей гол став 76-м в кар'єрі (в основних раундах ЛЧ), що дозволило йому обійти нападаючого "Барселони" Ліонеля Мессі. Аргентинець, який має на своєму рахунку 75 голів, в середу може зіграти з "Баварією". У поточному сезоні 30-річний форвард "Королівського клубу" забив 9 голів в 11 матчах.

Нагадаємо, що свій перший м'яч в головному клубному турнірі Європи він забив 10 квітня 2007 року. Тоді "Манчестер Юнайтед", за який виступав 3-разовий володар "Золотого м'яча" розгромив "Рому" з рахунком 7:1. Відзначимо, що на рахунку лідера мадридського клубу значиться ще один гол у Лізі Чемпіонів – 9 серпня 2005 року він вразив ворота угорського "Дебрецена" у матчі 3-го відбіркового раунду.

Примітно, що вдруге в нинішньому сезоні в Лізі Чемпіонів Роналду забиває в програшному для "Реала" матчі. Раніше два результативні удари не допомогли "Королівському клубу" здолати "Шальке". Та гра в 1/8 фіналу завершилася для мадридців поразкою 3:4.

Читайте також: Воротар "Реала" Касільяс повторив рекорд ван дер Сара в Лізі Чемпіонів

В іншому матчі 1/2 фіналу 6 травня "Барселона" прийматиме "Баварію". Глядачів чекає захоплююче протистояння колишньої і нинішньої команд Хосепа Гвардіоли.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі