Кріштіану Роналду побив бомбардирський рекорд Ліги чемпіонів

Поділитися
Кріштіану Роналду побив бомбардирський рекорд Ліги чемпіонів
У матчі з "Ювентусом" португальський півзахисник "Реала" зумів перевершити свого головного конкурента у світовому масштабі Ліонеля Мессі.

Атакуючий хавбек мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, який забив один із м'ячів у ворота "Ювентуса" у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів, встановив рекорд за кількістю голів за один календарний рік у головному клубному турнірі Європи.

Гол у матчі з "Ювентусом" став для португальця восьмим у чотирьох матчах поточного сезону. Навесні Роналду відзначився в Лізі чемпіонів шість разів, таким чином, за календарний рік у його активі стало 14 голів, що є найкращим подібним досягненням в історії турніру, інформує видання As.

Попередній рекорд Роналду ділив із Ліонелем Мессі, обидва футболісти забили по 13 м'ячів у 2012 році.

Окрім того, Кріштіану повторив рекорд колишнього нападника "Мілана" Філіппо Індзагі за кількістю м'ячів у чотирьох стартових турах групового етапу - на рахунку обох бомбардирів по вісім голів.

Нагадаємо, що у матчі з "Ювентусом" КріРо і Ко зуміли здобути один заліковий бал, завершивши поєдинок внічию 2:2. Ще один м'яч за "Реал" забив найдорожчий футболіст світу Гарет Бейл.

Гол у ворота "старої синьйори" став для португальця 59-м у Лізі чемпіонів. За цим показником він зрівнявся з українським екс-форвардом "Мілана" Андрій Шевченком. Лео Мессі займає у цьому списку 2-ге місце з 63-ма влучними ударами, перший - іспанець Рауль з "Реала", на рахунку якого 71 гол.

Нагадаємо, раніше Роналду увійшов до списку претендентів на "Золотий м'яч", який вручать у середині січня 2014 року. !zn

Читайте також:

Кріштіану Роналду видав найкращий старт сезону в своїй кар'єрі

"Баварія" повторила рекорд "Барселони"

Луческу вважає, що "Шахтар" перевершив "Байєр" у двоматчевому протистоянні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі