"Король баскетболу" не зіграє проти збірної України на чемпіонаті світу

Поділитися
"Король баскетболу" не зіграє проти збірної України на чемпіонаті світу ЛеБрон Джеймс повернувся у "Клівленд", але не пішов грати в збірну © USA Today
ЛеБрон Джеймс не потрапив у тренувальний табір збірної США, яка буде змагатися з українцями на чемпіонаті світу в Іспанії у вересні.

Тренерський штаб збірної США з баскетболу, яка буде змагатися з Україною і захищати свій титул на чемпіонаті світу в Іспанії, оголосив попередній список гравців-претендентів на потрапляння до складу національної команди.

У тренувальному таборі у Лас-Вегасі візьмуть участь 19 гравців НБА. Серед них немає однієї з головних зірок ліги, дворазового переможця чемпіонату ЛеБрона Джеймса, який нещодавно підірвав інформаційний простір заявою про перехід із титулованого "Майамі Хіт" у "Клівленд Кавальєрз" - клуб, де почалася його блискуча кар'єра в НБА.

Також у списку не виявилося партнерів Джеймса з "Маямі Хіт" Дуейна Вейда і Кріса Боша. Зате про силу американців свідчить наявність в команді зірок НБА Дерріка Роуза, Кевіна Лава, Кевіна Дюрэнта, Блейка Гріффіна.

Головним тренером збірної США буде, як і раніше, Майк Кшижевскі. Відзначимо, що серед згаданих баскетболістів є чотири олімпійські чемпіони (Ентоні Девіс, Дюрент, Лав і Джеймс Харден). Також чотири гравці ставали чемпіонами світу у 2010-му (Дюрэнт, Каррі, Лав і Роуз).

Нагадаємо, що збірна України дебютує на змаганнях такого високого рангу. Суперниками України крім "зірково-смугастих" будуть: Домініканська Республіка ( проти цієї команди українці зіграють 30 серпня), Фінляндія (31), Туреччина (2 вересня) і Нова Зеландія (3). З американцями збірна зіграє 4 вересня - на фініші групового турніру.

Додамо, що українці почнуть підготовку до турніру вже у найближчі дні - перший збір відбудеться в Южному. Напередодні головний тренер збірної американський фахівець Майк Фрателло прибув в Україну. !zn

Читайте також:

Ще один талановитий українець вирушив підкорювати баскетбольну Америку

"Будівельник" вперше за чотири роки очолив український фахівець

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі