Коломойський не відпустив Коноплянку у "Ліверпуль" - ЗМІ

Поділитися
Коломойський не відпустив Коноплянку у "Ліверпуль" - ЗМІ © football.ua
Власник "Дніпра" став непереборною перешкодою для переїзду талановитого футболіста в один з найіменитіших клубів в світі.

Очікуваний перехід лідера збірної України та дніпропетровського "Дніпра" Євгенія Коноплянки до англійського "Ліверпуля" не відбувся.

Повідомляється, що власник дніпропетровського клубу Ігор Коломойський відмовився підписувати необхідні папери для оформлення трансферу.

Як повідомив російському виданню "Спорт Експрес" один з агентів футболіста Олівер Кабрера, президент українського клубу вирішив залишити гравця у своїй команді як мінімум до літа.

За його словами, у Ігоря Коломойського давні дружні стосунки з батьком Коноплянки, який також представляє інтереси гравця - міцні довірчі стосунки, які в західному світі багатьом незрозумілі. І після тривалих переговорів з англійцями футболіст з батьком вирішили задовольнити прохання президента не наполягати на трансфер і залишитися в команді хоча б до літа.

За інформацією "СЕ", "Ліверпуль" домовився про умови особистого контракту з Коноплянкою, також футболіст пройшов прискорений медогляд в одній з дніпропетровських клінік. Однак сума трансферу в 18 мільйонів фунтів стерлінгів (22 мільйони євро) виявилася для "Дніпра" недостатньо привабливою.

Повідомлялося, що в стані одного з найіменитіших клубів світу Коноплянка міг отримувати 60 тисяч фунтів на тиждень.

Нагадаємо, що раніше про сценарії з переходом талановитого хавбека в один з європейських клубів саме в літнє міжсезоння повідомляв його батько Олег Коноплянка. Він аргументував свою позицію найгіршим функціональним станом гравців у зимове міжсезоння порівняно з літом, коли сезони в провідних європейських першостях починаються набагато пізніше українського чемпіонату.

Примітно, що офіційної інформації про можливі переговори "Дніпра" з представниками "Ліверпуля", а також "Тоттенхема", який трохи пізніше поступився свої позиції мерсисайдцям, не надходило. Остання новина, яку видав офсайт "Дніпра", датується 29 січня і пов'язані з тренувальним процесом команди.

Нагадаємо, що раніше у послугах Коноплянки був зацікавлений "Манчестер Юнайтед" і "Парі Сен-Жермен". Про інтерес парижан повідомив також і Олег Коноплянка - саме тоді з'явилася інформація про літньому варіанті трансферу лівого хава. !zn

Читайте також:

Коноплянка став найкращим футболістом року у "професійному опитуванні"

Скаути "Ювентуса" потрапили на один з найгірших матчів за участю Ярмоленка і Коноплянки

Соціологи: Коноплянка - найпопулярніший футболіст збірної

ФФУ заборонила "Дніпру", "Говерли" та "Волині" заявляти нових футболістів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі