Клуби Суперліги звернулися в суди через можливе втручання з боку УЄФА і ФІФА

Поділитися
Клуби Суперліги звернулися в суди через можливе втручання з боку УЄФА і ФІФА Чеферін та Інфантіно отримали листи з Суперліги © goal.com
Засновники нового турніру направили листи керівництву футболу.

Клуби-засновники Суперліги Європи направили листи в УЄФА і ФІФА з повідомленням про звернення до судів, оскільки керівництво футболу може спробувати перешкодити проведенню турніру.

За інформацією AP, лист з підписами клубів адресовано президенту ФІФА Джанні Інфантіно і його колезі з УЄФА Александеру Чеферіну.

У тексті йдеться про те, що Суперліга отримала грант на 4 мільярди євро для реалізації проекту, тоді як в УЄФА попереджав про судові розгляди, якщо турнір буде створений.

У зв'язку з цим Super League Company подала клопотання до судів, щоб забезпечити організацію та роботу Суперліги.

"Суперліга повинна проводитися разом з національними чемпіонатами і кубковими турнірами і стати частиною європейського футболу. Ми не хочемо замінити Лігу чемпіонів або Ліги Європи, а прагнемо створити конкуренцію", - сказано в листі.

Як повідомляє calcioefinanza.it, американський холдинг JP Morgan Chase вже підтвердив свою участь у фінансуванні Суперліги.

Нагадаємо, 12 топ-клубів Європи в ніч на 19 квітня створили Суперлігу Європи, розіграш якої повинен стартувати вже в серпні. Цей турнір може поставити під загрозу національні чемпіонати, Лігу чемпіонів і Лігу Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі