Клуб НБА відмовився від Печерова

Поділитися
Клуб НБА відмовився від Печерова Печеров не зміг повернутися в НБА © iSport.ua
Український баскетболіст не зумів знову зарекомендувати себе в найсильнішій лізі планети.

Олексій Печеров отримав шанс знову опинитися в НБА ще на початку вересня, коли "Денвер Наггетс" запросили українського "бігмена" взяти участь в передсезонному тренувальному таборі команди.

Однак тепер генеральний менеджер клубу Тім Коннеллі повідомив про рішення відмовитися від послуг 29-річного українця, передає Insidehoops. Крім того, команда попрощалася ще з двома гравцями - Ніком Джонсоном і Девіном Суітні.

Варто відзначити, що Печеров вийшов на майданчик лише в одному передсезонному матчі, набравши за 7,4 хвилини гри 6 очок і зробивши 1 підбір.

Другу частину минулого сезону Печеров, нагадаємо, провів в естонському "Калеві", а в НБА з 2007 по 2010 роки відіграв 111 матчів. Українець виступав за "Вашингтон" і "Міннесоту" з середніми показниками 3,9 очки і 2,4 підбору за гру.

Читайте також: Печеров отримав шанс потрапити в команду НБА

Нагадаємо, на даний момент в НБА виступає тільки один українець - Олексій Лень, який готується до свого третього сезону у складі "Фінікса".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі