Кличко битиметься з Пулєвим 6 вересня в щасливому Гамбурзі

Поділитися
Кличко битиметься з Пулєвим 6 вересня в щасливому Гамбурзі © klitschkofund.org
Команда Кличка зуміла переконати болгарського боксера зменшити свій апетит, і тепер уболівальників чекає швидше за все, ще одна впевнена перемога українського чемпіона.

Чемпіон світу IBF/WBA/WBO/IBO Володимир Кличко офіційно за допомогою свого твіттера повідомив про те, що наступним його суперником буде болгарський супертяж Кубрат Пулєв. Бій відбудеться 6 вересня в Гамбурзі.

Володимир Кличко за бій проти болгарина Кубрата Пулєва отримає ,8 млн. Ця сума є 80% від загального призового фонду поєдинку, з яким торги виграла компанія братів Кличків K2 Promotions. Загальна сума становить ,25 млн, що майже на два мільйони доларів більше суми, яка була запропонована промоутерською компанією Sauerland Event, що представляє інтереси Пулєва. Промоутер болгарина Каллє Зауерланд був готовий викласти за цей бій ,29 млн.

Нагадаємо, раніше Кличко намагався уникнути поєдинку проти болгарського боксера через його занадто високі фінансові апетити, а також через бажання провести об'єднувальний бій з володарем титулу чемпіона світу за версією WBC канадцем Бермейном Стіверном. Однак боксерська організація ухвалила, що наступним суперником Стіверна буде американський проспект Деонтей Вайлдер.

Примітно, що для Кличка Гамбург є одним із найщасливіших і найбільш успішних міст в кар'єрі - всього в місті на Північному морі українець провів 8 боїв, в яких здобув впевнені перемоги. У попередній раз Кличко боксував на "О2 Арені" восени 2012 року, коли за очками переміг поляка Маріуша Ваха.

Нагадаємо, що 26 квітня 2014 року Кличко в п'ятому раунді нокаутував австралійця Алекса Липаі, захистивши титул за версією WBO. !zn

Читайте також:

Глава федерації любительського боксу готовий обговорити участь Кличка на Іграх-2016 в Ріо

Повержений Російський Витязь знову згадав про реванш з Кличком

Леннокс Льюїс підтримав Кличка в бажанні стати абсолютним чемпіоном світу

Василь Ломаченко отримав ще один шанс стати чемпіоном світу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі