Хорватський боксер має намір зірвати можливий бій Усика проти Ф'юрі

Поділитися
Хорватський боксер має намір зірвати можливий бій Усика проти Ф'юрі Філіп Хргович © Boxingscene
Філіп Хргович є претендентом на один із титулів українця.

Хорватський боксер Філіп Хргович (15-0, 12 КО) має намір стати наступним суперником українського чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Хорват є обов'язковим претендентом на титул IBF і одного разу вже поступився своїм місцем британцю Даніелю Дюбуа, який був нокаутований Усиком 26 серпня.

Тепер Хргович не збирається чекати на домовленості та проведення українцем поєдинку з чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі:

"Ні кроку вбік. Вони мали багато часу, щоб організувати бій за звання абсолюту, але вони цього не зробили. Ф'юрі боксуватиме з Нганну, демонструючи, що не зацікавлений у поєдинку з Усиком. Можливо, його більше не цікавить бокс, він дивний хлопець. Тепер моя черга, я обов'язковий претендент.

Я не погоджуся на відступні. Можливо, якщо це буде якась неймовірна сума, але гадаю, що цього не станеться. Відчуваю, що здатний перемогти Усика та боротися за звання абсолютного чемпіона світу. Я можу заробити набагато більше, ніж відступні", – сказав хорват у коментарі YouTube-каналу iFL TV.

Раніше повідомлялося про те, що команда Дюбуа подала офіційну апеляцію на результат бою з Усиком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі