Керівництво "Карпат" прагне чужими руками збанкрутувати клуб - експерт

Поділитися
Керівництво "Карпат" прагне чужими руками збанкрутувати клуб - експерт "Карпати" очолює амбітна команда тренерів, проте керівництво часом виявляє некомпетентність © ua-football.com
Через бездіяльність керівництва львівського клубу, ряд футболістів навіть через кілька років після завершення кар'єри у цій команді має неотриману зарплату. Львів'янам загрожують серйозні санкції від ФФУ.

Керівництво львівських "Карпат" прагне чужими руками збанкрутувати клуб, вважає експерт і юрист Дмитро Коробка.

За словами адвоката, що представляє інтереси екс-футболістів "біло-зелених" Артема Федецького та Івана Мілошевіча, ситуація складається таким чином, що керівники команди має намір йдуть на те, щоб збанкрутувати "Карпати".

"Можливо, нинішнє керівництво Карпат хоче чужими руками закрити клуб, довести його до того, що він просто зникне з-за боргів. А потім звинуватити ФФУ або ще когось, як це любить пан Дедишин, придумати якусь теорію змови", - припустив адвокат під час ефіру у програмі " Великий Футбол " на каналі "Україна".

Нагадаємо, що відразу після того, як рішенням Федерації футболу України з "Карпат" було знято три очки - знову-таки з-за давньою зарплатної історію з одним із екс-футболістів - гендиректор клубу Ігор Дедишин звинуватив керівництво українського футболу в ряді махінацій. У ФФУ відреагували досить прогнозовано - попросили Дедишина або представити факти, або вибачитися.

Згодом, з'явилася інформація, що через заборгованість перед колишніми гравцями з "Карпат" можуть зняти ще кілька залікових пунктів.

Читайте також: Покарання в "Карпатах": "неправильне" інтерв'ю - 100 доларів, зайвий кілограм - 150

За словами Коробки, не розрахувалися "Карпати" з низкою інших гравців, серед яких Артем Федецький, Іван Мілошевіч, Ігор Ощипко, Крістобаль Маркес і Володимир Гудима. Рішення про виплату належних їм грошей львів'яни не виконують, за що КДК поки застосовує до них штрафи.

Додамо, що у турнірній таблиці Прем'єр-ліги "Карпати" займають 12-е місце з 5 очками. Якби не зняття трьох балів, львів'яни б знаходилися на одну сходинку вище.

В останньому турі чемпіонату "Карпати" здолали "Іллічівець" 1:0 завдяки голу Грегора Балажица в доданий арбітром час.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі