"Карпати" обіграли "Іллічівець" у битві аутсайдерів, покинувши зону вильоту

Поділитися
"Карпати" обіграли "Іллічівець" у битві аутсайдерів, покинувши зону вильоту "Карпати" здобули перемогу і вийшли на 12-е місце в турнірній таблиці © ukraine.russiaregionpress.ru
Львів'яни боролися до кінця і вже у доданий арбітром час дотиснули суперника. Тепер львівська команда може зітхнути з полегшенням.

Львівські "Карпати" обіграли маріупольський "Іллічівець" 1:0 у битві аутсайдерів в рамках 9-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги і покинули зону вильоту.

В активі команди Ігора Йовичевича - п'ять очок і 12-е місце в турнірній таблиці: внизу розташувалися "Говерла" та "Іллічівець".

Протягом усього поєдинку львів'яни володіли територіальною преимушеством, не давши супернику розгорнути контргру. Переможний м'яч записав на свій рахунок словенська легіонер Грегор Балажиц, який відзначився після удару головою вже в доданий арбітром час.

Читайте також: "Карпати" опустилися на передостаннє місце Прем'єр-ліги через санкції ФФУ

Нагадаємо, для "Карпат" перемога над маріупольцями де-факто стала другою в сезоні. Однак з-за того, що рішенням ФФУ з команди було знято три очки, фактично лише у 9-му турі львів'яни зуміли відновити статус-кво, тобто повернутися на ті позиції, на яких команда була до покарання.

Карпати - Іллічівець- 1:0 (0:0)

Гол: Балажиц, 90+3.

"Карпати" (Львів): Мисак, Чачуа, Пластун, Гітченко, Даушвілі, Голодюк, Мірошниченко, Ксьонз (Кополовець, 76), Кожанов (Балажиц, 82), Костевич, Сергійчук (Карноза, 60).

"Іллічівець" (Маріуполь): Гальчук, Даценко, Бутко, Суходуб, Цюпа, Васін (А. Мандзюк, 88), Мішньов, С. Шевчук, Оберемко, Тотовицький, Кулач.

Покарання: Даушвілі, 23. Голодюк, 26. С. Шевчук, 51. Мішньов, 85. А. Мандзюк, 90. Карноза, 90+4 (попередження).

Судді: Романов (Дніпропетровськ), Сухін (Одеса), Єремєєв (Миколаїв).

19 жовтня. Львів. Стадіон "Україна".

Нагадаємо, що 9-й тур чемпіонату завершить протистояння "Дніпра" та "Чорноморця".

Раніше повідомлялося, що київське "Динамо" завдяки розгромній перемозі над "Говерлою" (4:0) вийшло на перше місце Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі