Казахи перемогли кубинців у фіналі WSB

Поділитися
Казахи перемогли кубинців у фіналі WSB Казахи виграли титул вдруге © vesti.kz
П'ятий сезон Всесвітньої серії боксу завершився перемогою команди "Астана Арланс".

В Астані пройшов фінал п'ятого сезону напівпрофесійної Всесвітньої серії боксу (WSB). У вирішальному поєдинку казахські "вовки" виявилися сильнішими торішніх переможців турніру "Кубинських приборкувачів".

Після першого дня фіналу представники команди "Астана Арланс" вели в рахунку 3:2, вийшов досить рівним і другий день. Після чотирьох поєдинків рахунок був нічийним, а в разі, якби п'ятий бій залишився за кубинцями, довелося би проводити додатковий поєдинок. Але в бою супертяжів Іван Дичко перебоксував "приборкувача" Йоханді Ортегу і приніс своїй команді титул - 6:4.

Зазначимо, що цей титул став вже другим для казахської команди. Перший вони завоювали в 2013 році у фінальній битві проти наших "Українських отаманів" (6:5).

Цей сезон склався для "Отаманів" невдало. В останній зустрічі групового етапу вони поступилися кубинським боксерам (0:5) і не змогли вийти в плей-офф, посівши у своїй групі четверте місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі