Повєткін обіцяє бій з Кличком

Поділитися
Повєткін обіцяє бій з Кличком Повєткін сподівається на другий шанс © tacopshq.com
Російський боксер суперважкої ваги Олександр Повєткін хоче домогтися реваншу з українським чемпіоном світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Володимиром Кличком.

У жовтні 2013 року український чемпіон одноголосним рішенням суддів побив Олександра Повєткіна в Москві. З тих пір росіянин періодично заявляє про бажання провести повторний поєдинок.

"Я б із задоволенням з ним зустрівся, але манії такої, що треба будь-що з ним зустрітися, немає. Але до бою з ним ми обов'язково дійдемо і проведемо. А на даний момент у мене вже є наступний суперник, і говорити про майбутні поєдинки зараз я вважаю неправильним. А так, звичайно, якщо треба буде, то й до Києва поїдемо". - сказав Повєткін.

Читайте також: Віталій Кличко хоче, щоб його брат провів бій з росіянином Повєткіним в Києві

Зазначимо, що Повєткін є обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBC, яким володіє американець Дионтей Уайлдер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі