Ярмоленко назвав єдиного російського футболіста, який виступив проти війни в Україні

Поділитися
Ярмоленко назвав єдиного російського футболіста, який виступив проти війни в Україні Ярмоленко виступає за англійський "Вест Хем" © УАФ
Цим гравцем став футболіст московського "Динамо".

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко розповів, хто з представників російського футболу виступив проти війни з Україною.

"Конкретно я звертався до всіх футболістів збірної Росії, щоби якось вплинули на що-небудь. Тому що сидіти на дупі рівно і говорити може кожен: "Що ми можемо зробити? Хто нас послухає?" Я знаю, як вони ставляться до Путіна, що всі добре знають, який режим у країні. Ніхто не казав, що треба було його обзивати.

Просто треба було висловити свою думку і сказати: "Люди, зупиніть війну! Що ви робите?!" На них дивляться люди, вони кумири мільйонів. Ніякої відповіді я не почув. Тільки Феді Смолову величезний респект. Ми з ним знайомі особисто. Єдина людина, яка щось написала. Дякую йому за це", – сказав Ярмоленко в інтерв'ю YouTube-каналу "КраСава".

Нагадаємо, що першого тижня війни Ярмоленко записав відео до росіян із закликом не мовчати про війну в Україні.

Футболіст московського "Динамо" та збірної Росії Федір Смолов у перший день війни в Instagram написав "Ні війні!!!", додавши червоне серце та прапор України.

Раніше Ярмоленко розповів про дзвінок Тимощука після початку війни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі