"Запитав, як йому спиться ночами": Ярмоленко розповів про дзвінок Тимощука після початку війни

Поділитися
Ярмоленко більше не хоче знати Тимощука © twitter.com/westhamutd
Футболіст "Вест Хема" намагався з'ясувати причину мовчання легенди українського футболу.

Футболіст англійського "Вест Хема" та збірної України Андрій Ярмоленко розповів, як поспілкувався з Анатолієм Тимощуком після початку військового вторгнення Росії.

"Для мене Толя був прикладом професіоналізму. Коли почалася війна, я стежив за всіма висловлюваннями.

Для мене мовчанка Тимощука була несподіванкою. Я спитав, як йому спиться ночами. Він відповів: "Не спиться так само, як і тобі". Я йому нічого не відповів, і він мене набрав. Конкретно я запитав його: "Чому ти мовчиш? Ти для мене був прикладом, я рівнявся на тебе, але тепер тебе не існує в моєму житті". Він послав мене н***й, я послав його, і на цьому наша розмова закінчилася.

Він просто боїться, не знає, що з ним буде. Розумію, що в нього дружина та діти - росіяни, але багато твоїх друзів з України, і в них гинуть рідні. Ти спокійно можеш взяти сім'ю та жити у будь-якій точці світу. Я не розумію, як він зможе із цим жити.

УАФ забрала у нього всі титули? Мені не здається, що це перебір. Я вважаю, що колишній капітан збірної України, який зіграв 144 матчі за неї, повинен був одним із перших сказати своє слово та показати жителям Росії, що відбувається. Вважаю, що все було зроблено правильно. Не може бути дві сторони, треба вибрати, кого підтримуєш", - сказав Ярмоленко у новому випуску YouTube-каналу КраСава.

Нагадаємо, 43-річний Анатолій Тимощук - уродженець Луцька та легенда збірної України. Він відомий за своїми виступами за "Волинь", "Шахтар", "Зеніт" та "Баварію". З 2017 року Тимощук працює в структурі пітерського "Зеніту".

Після початку війни екс-футболіст не залишив пітерський клуб і не підтримав Україну у боротьбі з окупантом.

Раніше повідомлялося про те, що Тимощука позбавили звання почесного громадянина Луцька.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі