Іспанські вболівальники визнали Коноплянку кращим новачком міжсезоння

Поділитися
Іспанські вболівальники визнали Коноплянку кращим новачком міжсезоння Коноплянка готується до нових матчів © sevillafc.es
У голосуванні за найперспективніший трансфер українець випередив Турана і Ковачича.

Авторитетне іспанське видання Marca провело серед своїх читачів опитування з метою визначити кращого новачка в іспанській першості за підсумками літнього трансферного вікна. У лідерах опинився гравець "Севільї" Євген Коноплянка, який розділив перше місце з форвардом "Атлетіко" Джексоном Мартінесом.

Українець і колумбієць, який переїхав в Іспанію з "Порту", в опитуванні набрали однакову кількість голосів - по 25,2%. Третє місце зайняв новачок "Барселони" Арда Туран (21%). На четвертому місці опинився Матео Ковачич (10%), який поповнив склад мадридського "Реала". А п'яту позицію зайняв ще один новачок "Атлетіко" Лусіано Вьетто (8%).

Нагадаємо, в дебютному офіційному матчі за "Севілью" Коноплянка забив гол, але його команда поступилася "Барселоні" в поєдинку за Суперкубок УЄФА (4:5). А 21 серпня українець дебютував у складі нового клубу в чемпіонаті Іспанії. Коноплянка вийшов на заміну, але запам'ятався лише тим, що пожартував з арбітром.

Раніше український півзахисник розповів про те, як долає мовний бар'єр і адаптується в Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі