Ігор Суркіс: Марку київського «Динамо» не можна опускати до такого рівня

Поділитися
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс поспілкувався з гравцями стосовно останніх невдач команди, а також закликав уболівальників набратися терпіння. Про це він повідомив в ефірі програми «ПроФутбол» 20 вересня.
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс поспілкувався з гравцями стосовно останніх невдач команди, а також закликав уболівальників набратися терпіння. Про це він повідомив в ефірі програми «ПроФутбол» 20 вересня.«Я дійсно провів бесіду з хлопцями віч-на-віч. Ця зустріч пройшла на нашій базі. Перед цим я майже всю ніч спілкувався з капітаном команди Андрієм Шевченком. З хлопцями у нас була нормальна, чоловіча розмова. Я нікого не лаяв, не критикував, а просто сказав, що марку київського "Динамо" не можна опускати до такого рівня», - повідомив Ігор Суркіс. При цьому він висловив надію, що гравці його зрозуміли. «Повторюся, ніякої сенсаційності у цій розмові не було. Ця зустріч була не заради якогось банального прочухана. В інтернеті, знаю, вже пишуть, що я когось лаяв. Це неправда. Відбулася нормальна, цивілізована розмова. Причому, це був не монолог, а саме діалог. Кожен висловив те, що він хотів висловити. І за підсумками цієї розмови можу вам сказати: я переконався в тому, що ми прийняли правильне рішення, залишивши біля керма команди Валерія Георгійовича Газзаєва», - додав президент «Динамо». Ігор Суркіс знову відзначив, що головний тренер команди почав глобальну перебудову. «Якщо ви звернули увагу, то у матчі-відповіді з "Аяксом" на полі перебувало 7 українських гравців нашої команди. Грають молоді хлопці - той же Ярмоленко, той же Коваль, той же Хачеріді. Грав би і Зозуля, якби був здоровий. В обіймі першої команди є величезна кількість молодих хлопців. І вони повинні набратися досвіду, пройти це горно випробувань. На них звалився величезний тягар відповідальності», - сказав він. При цьому Ігор Суркіс закликав уболівальників «Динамо» трохи почекати і набратися терпіння. «У футболі нічого не відбувається відразу. Ми не можемо замахуватися на якісь перемоги, якщо не будемо терплячими. У нас є лідери в команді - ті ж Шевченко, Мілевський, Гусєв - і вони, впевнений, зроблять так, що молоді хлопці будуть швидше прогресувати», - відзначив президент київського клубу. Нагадаємо, минулого тижня у стартовому поєдинку Ліги Європи у групі Е «Динамо» зіграло внічию з білоруським «БАТЕ» 2:2. Після матчу наставник киян Валерій Газзаєв заявив про намір подати у відставку. «Все дуже погано. Результат нас не влаштовує, гра в другому таймі теж. Якщо все так погано, то винна одна людина - головний тренер. Завтра я спробую зв'язатися з президентом і будемо вирішувати це питання», - визнав тренер. За даними ЗМІ, у роздягальні після матчу він навіть попрощався з гравцями. Тим не менше, Ігор Суркіс пізніше сказав, що не має наміру звільняти головного тренера і не задовольнив його прохання про відставку.

За матеріалами: «Динамо Киев от Шурика»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі