"Ідеальний виступ": головний тренер "Шахтаря" поділився емоціями після перемоги над "Барселоною"

Поділитися
Маріно Пушич © ФК Шахтер
Маріно Пушич похвалив гравців за неймовірний результат.

Головний тренер донецького "Шахтаря" Маріно Пушич дав оцінку сенсаційній перемозі команди над "Барселоною" (1:0) у групі Ліги чемпіонів.

"Як це ми зробили? Як я вже казав, якщо виходиш грати, треба проявити себе, боротися. Саме таке ставлення я хочу бачити у своїй команді від самого початку. Саме цього я від них вимагаю. По-друге, треба вірити у хороший фінал, тому що все починається в голові, треба вірити і діяти.

Звісно, у нас був план гри. Ми аналізували нашу попередню зустріч, а також поєдинки "Барселони" між двома нашими матчами. Внесли кілька ґрунтовних змін. Гравці впоралися феноменально. Маю сказати, що "Барселона" довше володіла м'ячем, проте ми могли забити навіть більше, не пропускаючи взагалі.

Ідеальний виступ моєї команди. І щодо другого питання. Ми не думаємо про наступний етап. Скажу чесно, всі мої думки наразі зосереджені на наступній грі, яка пройде у чемпіонаті України та буде досить складною. Увечері ми святкуємо, адже заслужили на це, але завтра я і моя команда вже будемо повністю сконцентровані на наступному матчі чемпіонату", – цитує Пушича офіційний сайт "гірників".

"Шахтар" після чотирьох ігор має у своєму активі шість очок і посідає третє місце у групі. Наступний поєдинок у ЛЧ команда проведе 28 листопада проти "Антверпена"

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Шахтаря" присвятив ЗСУ сенсаційну перемогу над "Барселоною".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі