Хуанде Рамос розповів, чому покинув "Дніпро" після вдалого сезону

Поділитися
Хуанде Рамос розповів, чому покинув "Дніпро" після вдалого сезону Хуанде Рамос виграв з "Дніпром" срібло Прем'єр-ліги і залишив Україну © moskva.com
Іспанський наставник привів "Дніпро" до першим за більш ніж 20 років срібних нагород чемпіонату України. Несподівано для всіх він прийняв рішення покинути Україну після вдалого виступу.

Іспанський фахівець Хуанде Рамос розповів, чому покинув "Дніпро" після вдалого сезону, в якому йому вдалося домогтися срібних нагород чемпіонату.

За словами відомого тренера, на його рішення виїхати з України вплинули лише політичні аспекти і нестабільна ситуація в нашій країні.

"Від Коломойського я отримав пропозицію продовжити контракт на два роки, але у зв'язку з військовими діями я був дуже стурбований і вирішив, що це не найкращий час для перебування в Україні. Моя сім'я повернулася до Іспанії, тому я залишився один у Дніпропетровську. Не хотів, аби так продовжувалося далі. На моє рішення вплинули виключно політичні аспекти. Я хотів продовжити контракт з Дніпром, але був змушений піти", - зізнався Рамос в інтерв'ю програмі ПроФутбол на каналі 2+2.

Нагадаємо, що після того, як "Дніпро" фінішував на другому місці в чемпіонаті України, поступившись боротьбу за " золото " "Шахтарю" лише під завісу першості, Рамос не став продовжувати контракт з дніпропетровцями і покинув Україну. Його місце на тренерському містку посів українець Мирон Маркевич.
Іспанець вважає, що залишив новому наставнику боєздатний колектив.

"Я вважаю, що за час моєї роботи Дніпро досяг значних результатів. Раніше в Європі про цю команду ніхто не знав, але після останніх трьох євросезонів про Дніпрі знають всі. Сьогодні це команда дуже високого рівня, чому я дуже радий", - зазначив Рамос.

Нагадаємо, "Дніпро" на сьогоднішній день займає друге місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги і в разі перемоги над "Олімпіком" може очолити турнірну таблицю.

Раніше повідомлялося, що "Дніпро" програв "Інтеру" 0:1 в першому турі групового турніру Ліги Європи. !zn

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі