ХК "Кременчук" дізнався суперників по Континентальному кубку

Поділитися
ХК "Кременчук" дізнався суперників по Континентальному кубку У фіналі чемпіонату України "Кременчук" програв АТЕКу © ФХУ
Український клуб стартує в третьому раунді турніру, який розпочнеться 20 листопада.

У Континентальному Кубку ХК "Кременчук" зіграє з білоруським "Шахтарем", французьким "Руаном", а також ще однією командою, яка визначиться у попередніх раундах. Швидше за все, цією командою стане хтось із трійки "Ковентрі Блейз" (Великобританія), "Тихи" (Польща) і "Дунаря" (Румунія).

Свої матчі третього раунду українці зіграють у Франції з 20 по 22 листопада. У фінал турніру вийдуть по дві команди з кожної групи третього раунду. Переможець Континентального Кубку отримає путівку в Лігу чемпіонів.

Нагадаємо, що ХК "Кременчук" став віце-чемпіоном України, програвши у фіналі київському АТЕКу. Але за регламентом Континентального Кубку приймати участь в турнірі може і срібний призер країни. Цю можливість і використав "Кременчук", подавши заявку до ІІХФ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі