Хавбек "Баварії" назвав "Манчестер Юнайтед" гандбольною командою

Поділитися
Хавбек "Баварії" назвав "Манчестер Юнайтед" гандбольною командою
Арьєн Роббен порівняв занадто оборонну тактику "Манчестер Юнайтед" у матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів з грою в гандбол.

Півзахисник "Баварії" Арьєн Роббен знайшов небанальне визначення для гри "Манчестер Юнайтед" у першому домашньому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів (1:1).

Голландець не став говорити про те, що підопічні Девіда Мойеса припаркували автобус у своїй штрафній, а просто вказав на їх "гандбольний тактику". При цьому видання The Guardian, яке наводить цитату екс-гравця "Челсі", робить посилання на інтерактивний гід з гандболу з розділу "Лондон-2012".

"Було непросто, оскільки наш суперник не залишив ніяких вільних зон, - сказав переможець Ліги чемпіонів-2012/13. - Ми хотіли грати у футбол, а вони намагалися зупинити нас. Англійці просто діяли на контратаках, грали глибоко в обороні, це було майже як гандбол".

Нагадаємо, що "Манчестер Юнайтед" і "Баварія" зіграли 1:1 у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів: господарі відкрили рахунок на 57-й хвилині, однак незабаром баварці провели швидку атаку і відновили рівновагу. При цьому статистика показує тотальна перевага німців у володінні м'ячем - 25,9 проти 74,10.

У підтвердження слів Роббена - ще один статистичний показник - удари по воротах. Баварці завдали 16 ударів, що багато в чому було викликане тактичною побудовою оборони МЮ - великою кількістю гравцем перед штрафним.

"Коли поступаєшся по ходу матчу, а потім порівнюєш рахунок, повинен бути задоволений. 1:1 - дуже хороший результат, з яким можна повертатися додому і через тиждень довести роботу до кінця", - , - додав півзахисник мюнхенців.

"Ми домінували від початку до кінця, але грати проти команди, яка постійно тримала всіх своїх футболістів у своїй штрафній, нелегко", - підтвердив слова голландця , - підтвердив ще один хавбек "Баварії", гравець збірної Німеччини Тоні Кроос.

Нагадаємо, що матч відбудеться 9 квітня в Мюнхені. !zn

Читайте також:

"Баварія" - фаворит Ліги Чемпіонів, МЮ і "Боруссія" - аутсайдери

Президента "Баварії" відправлять у колонію, де сидів Гітлер, - ЗМІ

"Баварія" достроково завоювала чемпіонство Бундесліги, встановивши черговий рекорд

Англійська букмекерська контора поверне гроші тим, хто ставив на чемпіонство МЮ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі