Гравці збірної України хочуть, щоб Калитвинцев залишився

Поділитися
Гравці української збірної з футболу хочуть, щоб Юрій Калитвинцев, який зараз є виконуючим обов'язки головного тренера, залишився на цій посаді. Про це в інтерв'ю «Газеті по-українськи» повідомив один з членів команди, захисник львівських «Карпат» Артем Федецький.
Гравці української збірної з футболу хочуть, щоб Юрій Калитвинцев, який зараз є виконуючим обов'язки головного тренера, залишився на цій посаді. Про це в інтерв'ю «Газеті по-українськи» повідомив один з членів команди, захисник львівських «Карпат» Артем Федецький.«Ми хочемо, щоб Калитвинцев залишився. Юрій Миколайович - хороший фахівець. У нього все вийде», - розповів він. Федецький також уточнив, що пропустив товариський матч проти збірної Чилі через травму. «Я спазмував м'язи стегна. Добре, що немає надриву. Я пройшов обстеження, і лікарі сказали взяти на кілька днів паузу», - зазначив він. При цьому він відзначив, що перемога над чилійцями - абсолютно заслужена. «Хлопці - молодці. Результат матчу закономірний, збірна України перемогла заслужено. Щоправда, кінцівка поєдинку вийшла нервовою, ми пропустили необов'язковий гол. Чилійцям було важко протидіяти. Це гарна, технічна команда», - сказав він. Варто відзначити, що раніше Федерації футболу України Григорій Суркіс оцінив дебют Юрія Калитвинцева на «четвірку». «Кращу оцінку можуть дати очки, які йдуть до рейтингу. Ми обіграли дуже серйозну збірну Чилі, яка посідає високе місце у рейтингу ФІФА. Я думаю, що після цих матчів збірна підніметься у ньому на кілька позицій. Тому вважаю, що дебют вдався. Ми заробили чотири очки. Давайте поставимо четвірку», - сказав глава ФФУ. Нагадаємо, посада головного тренера збірної України ставла вакантною після того, як Мирон Маркевич подав у відставку на знак протесту проти рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ, що позбавив дев'яти очок очолюваний ним харківський «Металіст» за участь у договірному матчі. Його заява була задоволена на засіданні Виконкому ФФУ. Виконуючим обов'язки головного тренера тоді ж був призначений Юрій Калитвинцев. Під його керівництвом збірна провела два поєдинки, зігравши внічию з поляками і обігравши чилійців. За повідомленнями ЗМІ, на посаду головного тренера збірної України вже претендують четверо іноземних футболістів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі