Гравці національної збірної допоможуть молодіжці здивувати Німеччину

Поділитися
Гравці національної збірної допоможуть молодіжці здивувати Німеччину Молодіжна збірна України спробує відіграти три м'ячі в матчі з Німеччиною
14 жовтня молодіжної збірної України належить провести повторний матч з Німеччиною, за результатами якого визначиться володар путівки на Євро-2015.

Троє гравців національної збірної України допоможуть молодіжці здивувати Німеччину в майбутньому матчі плей-офф кваліфікації Євро-2015 14 жовтня та відіграти дефіцит у три м'ячі.

Захисник Іван Ордець, півзахисник Сергій Болбат та нападник Пилип Будківський, які викликалися в національну збірну, вже прибули в розташування команди Сергія Ковальця, і швидше за все вийдуть на поєдинок у німецькому Ессені 14 жовтня о 19:00 на місцевому стадіоні "Георг Мельхес".

У той же час відразу семеро футболістів залишилися в Києві - Редван Мемешев, Віталій Приндета, Сергій Вакуленко, Владислав Кулач, Михайло Піско, Максим Коваль та Олександр Нойок. Більшість з перерахованих вище гравців взяли участь у першому поєдинку, що відбувся 10 жовтня в Черкасах. Нагадаємо, що збірна України поступилася німцям 0:3, чим практично звела до нуля шанси на вихід у фінальну частину чемпіонату Європи U-21.

Додамо, що з трьох футболістів, які викликались до лав команди Михайла Фоменка, лише Будківський зіграв у матчах з Білорусю та Македонією. Але у сумі він провів на полі не більше 20 хвилин.

Нагадаємо, що українська молодіжка посіла друге місце в груповому турнірі відбору, після чого отримала право зіграти у стикових матчах. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі