"Говерлу" чекає зменшення обсягів фінансування

Поділитися
"Говерлу" чекає зменшення обсягів фінансування "Говерла" буде готуватися до весняних матчів у Туреччині © fcgoverla.uz.ua
Команда з Ужгорода піде по шляху "Карпат" і "Чорноморця", де футболістам було запропоновано істотно скоротити зарплату.

Керівництво ужгородської "Говерли" скоротить бюджет команди у зв'язку з фінансовими проблемами в країні. Щоб уникнути розпуску клубу, футболістам було запропоновано піти на зниження зарплати.

Таким чином, "Говерли" ще й вирішить проблеми з Федерацією футболу України, які виникли з-за старих боргів клубу перед колишніми футболістами.

"Наскільки я знаю, питання закрито і знімати очки з нас не будуть. Природно, частково погашаються борги, у кожного індивідуально", - повідомив головний тренер ужгородців В'ячеслав Грозний в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Разом з капітаном Максимом Шацьких ми зустрічалися з Нестором Шуфричем. Він сказав, що до кінця чемпіонату доведе команду і не кине її, як би важко не було. Правда, у нього немає можливості підтримувати команду в тому ж обсязі, тому він буде підтримувати команду з зменшеними контрактами", - резюмував фахівець.

Додамо, що напередодні "Говерла" вирушила до Туреччини, де протягом 2 тижнів буде готуватися до весняних матчів чемпіонату Прем'єр-ліги.

Читайте також: У "Чорноморці" повідомили про відсутність боргів перед футболістами

Раніше стало відомо, що керівництво одеського "Чорноморця" запропонував футболістам піти на зниження зарплати. В результаті, частина лідерів команди залишила Одесу з метою знайти більш високооплачувані контракти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі