Футболістам "Чорноморцям" запропонували знизити зарплату

Поділитися
Футболістам "Чорноморцям" запропонували знизити зарплату Футболістам "Чорноморця" запропонували знизити зарплату © bigbord.net
В Одесі намагаються знайти рішення назріваючих фінансових проблем. Це дозволить зберегти більш-менш боєздатний склад.

У "Чорноморці", який завершив осінню частину чемпіонату Прем'єр-ліги-2014/15 на 9-му місці, намагаються врятувати команду від фінансових неприємностей.

Керівництво команди вважає, що один із вагомих аргументів в боротьбі з кризою - зниження заробітної плати футболістів. За інформацією видання football.ua, команді вже запропонована така схема, яка включає в себе підписання нових контрактів з більш низькою ставкою. Нагадаємо, що цей метод успішно використовувався у львівських "Карпатах".

Поки що невідомо, як відреагувала на це вся команда, але деякі футболісти вже найближчим часом планують зустрітися з керівництвом "моряків". Що ж стосується діалогу безпосередньо з президентом "Чорноморця" Леонідом Климовим, то поговорити з ним команді не вдається. Президент приїжджав на базу, але з гравцями зустрічатися не став. Нагадаємо, що нещодавно він став народним депутатом України.

20 листопада стало відомо, що матч 13-го туру між Металістом і Чорноморцем, перенесений з Харкова до Одеси, не відбудеться: у місцевої міліції повідомили про можливі бійки між фанатами. Примітно, що напередодні цього поєдинку з вуст гравців одеської команди лунали погрози бойкотувати гру з-за невиплат по зарплаті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі