Головні претенденти на золото хокейного Сочі почали турнір з перемоги

Поділитися
Головні претенденти на золото хокейного Сочі почали турнір з перемоги © rationallibertariancorner.com
Збірна Канади впевнено обіграла норвежців. Поки що головним завданням команди "Кленових листків" є награвання складу на вирішальні матчі.

Збірна Канади з хокею без проблем почала виступи на Олімпіаді у Сочі. Олімпійські чемпіони Ванкувера-2010 виграли у Норвегії 3:1.

Канадці прибули до Сочі у статусі фаворитів і головного суперника збірної Росії, яку було розгромлено канадцями у чвертьфіналі на минулих Іграх у Ванкувері. Однак це не означає, що на потужні канадські плечі ляже додатковий тягар відповідальності за результат. Це, швидше, доля росіян, а для "Кленових листків" статус чемпіона і фаворита - звична справа, адже подібна філософія прищеплюється канадським хокеїстам не тільки за допомогою гучних слів, а й на тренуваннях.

Єдиною проблемою для Канади можуть стати європейські майданчики, щоправда, як показала збірна США, яка так само, як і канадська, на 100 відсотків складається з гравців НХЛ, закидати шайби у ворота суперника і домінувати на льоду можна і в матчах проти хокеїстів, яким більш широкий лід звичніший і рідніший.

Поки ж тренерський штаб може зосередитися на награванні складу, адже хокеїсти в його розпорядження надійшли за кілька днів до старту хокейного турніру. Як би там не було, але з норвежцями канадці впоралися легко - навіть незважаючи на те, що закинули всього три шайби у ворота і пропустили у свої.

Канада - Норвегія- 3:1(0:0, 2:0, 1:1)

Голи: 26:20 Вебер (Кіт, Бержерон) - 1:0, 35:19 Бенн (Бержерон, Дауті) - 2:0, 40:22 М. Олімб (більш.) - 2:1, 41:47 Дауті (Гетцлаф, Марло) - 3:1

Воротарі: Прайс - Хауген

Кидки: 38 - 20

Штраф: 10 - 6.

Таким чином у групі лідерство зберегла збірна Фінляндії - завдяки перемозі над австрійцями - 8:4. 14 лютого ввечері канадці зустрінуться з Австрією, а фіни - з Норвегією. !zn

Читайте також:

Американські хокеїсти, не залишивши шансів Словаччині, нагадали Росії про розгром на ЧС-2013

Канадські хокеїстки виграли у США в репетиції олімпійського фіналу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі